KOLIK ?! TO NEVÍ NIKDO Z NÁS
Anotace: Přidalovská(?)...možná :)
V roztržené dlani
jako z papíru
drží svou bolest
a netrápí ho pohled
na prapor červené,
která mu skapává
z otevřené rány
...
propadá se
do mrákotných snů
i když nohama
stojí při zemi
oči hrají na mrkanou
...
vrtá mu hlavou
sbíječka myšlenek,
které se střídají
v odpočtu dní
..
příval, který ho pohltil,
když se nemohl nadechnout
mu spočítal všechno s úroky
.
vyrazilo mu dech,
když sečetl
KOLIK ?!
jenom si nebyl jistý
kolik mu vlatně zbývá času,
i když
TO NEVÍ NIKDO Z NÁS
a všichni stárneme
stejně rychle
což je jediná spravedlnost
na tomto světě...
Přečteno 246x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Jiná, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)