Válka?!
Rozpoutat válku?
Párátka a špendlíky tasit!
No tak úsměv, můj vtipálku,
nebo mám i tvou duši spasit?
Rozpoutat válku,
mezi dvěma srdci cvoků?
Utonu v čajovém šálku,
v tom trpkém moku!
Rozpoutat válku?
Bojiště nespoutané,
ztratím pro tebe i morálku!
Pro tebe - pro naše srdce milované..
Přečteno 381x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Zasr. romantik, hašlerka, James Libustka, Skalsky Pavel, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, Do Ga, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)