Anotace: .....
a přeci..
levituješ..
žiješ..
a přeci..
nektar žití
stále piješ..
co na tom, že je sem tam hořký..
studí..
sem tam se najde kapka..
co tě o5
vzbudí..
22.12.2010 07:33:00 | Bean
...už od rána se snažím Tvoji duši představit
tak jak ji popisuješ
a stále vnímám jen tu, co jsem mělo možnost vidět živě
tu jemnou prchavost třepotající cit
co uvnitř Tebe pluje
co září všemi barvami / a ani na Bůh sivě /
21.12.2010 13:20:00 | šuměnka
.
Mrazivá sněhová pláň
beznaděje
skrývá všechno
co mělo být
tvým kobercem z květů
k trůnu vítězství ..
proč jenom pohádkář
zapoměl
vepsat tebe do příběhu ...
má vysněná
lásko ...??
*
.
20.12.2010 15:40:00 | HarryHH