Na konci
točím se v kole
jako dým z cigaret
nahoře i dole
pak usedám zpět na ret
jsem pachuť i chuť
hustého dehtu
stoupám jak rtuť
jako špína z pod nehtu
hořím touhou
jak papírek bílý
být věčností pouhou
v jediné chvíli
procházím filtrem
svých černých myšlenek
svítím si flitrem
z šatů svých milenek
pak vítr mě odnese
ve vločkách popelu
já zanechám obsese
...tam na konci tunelu
Přečteno 382x
Tipy 56
Poslední tipující: Judita, Aťan, strašidýlko-střapatý, divoska_jaja, Melfëa, casla, la loba, Leedram, Psavec, carodejka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)