Píseň o našem plesu
už je u nás zase ples
koná se u Pacholíka
Sejde se zas celá ves
zveme ateistu i katolíka
...v šatně nechám bundu
valim si to k báru
hned si bědnám první rundu
abych přivedl se k váru
ref.
všichni se zas servou
roztrhají šat
perou se však s vervou
příště, nebudem je zvát
tak vám říkám poj´dte radši pít
nechte se už bejt
přestańte se bít
a na záchodech blejt
...o půlnoci tombola,
každý lístek vyhrává
dárek pro blbce i pro vola
jen ožrala dnes prohrává ...
ref:
Komentáře (0)