Muži že jsou ukecaní?? Ale kde..možná jen výjimečně :-)
22.12.2010 18:47:00 | Chancer
Tvá poezie umí rozesmát
a humor ten máš také rád
přicházím krásné svátky přát
a kousek díku ti odevzdat
Sejdeme se tu zase po roce
nuž prostě...krásné Vánoce
21.12.2010 01:40:00 | carodejka
Chtěl jsem napsat malý koment,
ale koukám, jenom moment,
není to jen doměnka,
řekla to už šuměnka.
20.12.2010 21:47:00 | Špáďa
Casanova, jak se říká
též víc mluvil, než-li smýkal
Tvá žena je poklad, věř
muž je totiž lačná zvěř
jenom někdy, což je dané
než mu přítel v nouzi vstane :D
pobavils mě..jako ostatně vždy!
20.12.2010 19:59:00 | šuměnka