VZPOMÍNKA
Anotace: Věnováno památce na mou nejlepší netovou kamarádku. Věnováno Andělovi.
VZPOMÍNKA
Už nikdy nebudou Vánoce takové, jako byly,
na stole se směje ovoce a emoce tančí po pokoji,
všude voní chvojí, dobroty...
Né....hodiny se zastavily v jedné chvíli
a čas sám se bojí prázdnoty.
Můžeš brečet pod peřinou, když se nikdo nedívá,
léta plynou, smutky minou, ale vždy....
vždy jedna židle přebývá !!
Přečteno 300x
Tipy 18
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Zasr. romantik, Denael, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, divoska_jaja, Mbonita, CULIKATÁ, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)