Kvér bude zarezlý
a smyčka se nezdaří
to bude znamení,
že teď né -o Vánocích./raděj nikdy/
Báseň- moc dobrá, ST je málo.
23.12.2010 21:08:00 | s.e.n
.
už mrzne
vem ho i s kvérem do chlívku
a buchni praseti
mezi voči
nech ho chvílu míchat krev
a zatím protoč játra
do prejtu
a pak se argonauta zeptej
jestli mu furt nechutná
nebo co ho ještě...
a prožluklý buráky vyhoď
stály za prd i kdysi
i když i tehdy
z Ameriky
.
22.12.2010 20:14:00 | a_tao
Uff...
na ceste zivotem ale i smrtí
je treba more odhodlani..
za soumraku se utapime, temnoty nas hali do depresí..
nakonec..ale slunce vzdycky vyjde..
tak at svitiiiiiiii co nejcasteji..
a vsem!
21.12.2010 22:06:00 | Bean