vÁNOCE
Anotace: přiblížili se vánoce
Tak tu máme po roce, opět bílé vánoce
Lidé jssou zachumláni v teplé kabátce
a děti sní o krásné pohádce za pecí
jako Barobora Tachecí
Děti se těší na dárky, psíci zase na párky
Dospělí se těší nejvíce, jak potěší děti v Africe.
Děti zase po roce, očekávají slavné vánoce
a loví kapra v potoce
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)