Anotace: Sice to tam není znát, ale pro mě voní prázdninami. Byl tehdy konec června.
No, nechápu volnej verš, ale zní to relativně hezky... Líbí se mi použití aktuální chvíle a toho čaje a zámku.. A co znamená "Templářsky pít"?
04.01.2011 18:41:00 | slunovrat