Anotace: Tak nějak smutně při pondělku
Sbírka: Bláznovy sonety, Vodácké
Jo, pondělí při ranní, to by mělo být vždycky černé sukno :) Soucítím, tipuji.
14.04.2011 21:17:00 | brooklyn
od pondělí do pátku,
je ještě hodně hodin ...
pátek je den zázraků,
v pondělí se smutkem brodím...
21.12.2010 13:27:00 | nejsembásník
Jedenkrát týdně, to je málo,
desetkrát zase moc,
řekl bych, pětkrát to stačí,
radujme se, přichází Velká noc :-)
21.12.2010 09:48:00 | Kars
smutek..
se strida s radosti..
smutek..
je jenom par chvil marnosti..
tak kdybys smutnel..nevedel co stim
já..
svoje smutky..
nejradeji zapijim .o))
a kdybys nemel uz co pit..
budes si muset
za tou svou milou
zaskocit :))
21.12.2010 09:36:00 | Bean
Smutně zpátky, smutně tam
nemodlím se, nesmekám
smutné smutně smutným vábím
struny smutné nepohladím
snad veselá je v smutném pátku
jen čerstvá kytka na kabátku
:o)
Jiří
21.12.2010 08:32:00 | j.c.