Betlémská hvězda
Zase betlémská hvězda na nebi
objevila se po roce.
Kdo umí číst její znamení
ví, že se blíží vánoce.
Ta hvězda lidská srdce mění,
když vnáší do nich mír a klid.
Je symbolem Kristova narození,
tak když uslyšíš zvony znít
otevři své srdce dokořán,
překonej obavy a strach.
To Láska vrátila se k nám,
tiše spí v jesličkách.
Přečteno 686x
Tipy 23
Poslední tipující: Dota Slunská, René Vulkán, Gabrielle, Danger, Antares, poustevník Jirka, Danga, hašlerka, Jiná, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)