Rouháčská
Ráj
promítl se
do vidiny podaného jablka
Vím máš je rád !
mě taky
snad
poblázněný
a přesto chlap
pochválen buď
bratříček had
přítel z pouště
Malého prince
hřích
v jedné lince
bez něj by bylo smutno
na zemi
jsme souzeni?
Nebo je to jen konkurz do ráje?
Tam dole
přece
teplo větší je
Přečteno 386x
Tipy 61
Poslední tipující: gallatea, Elisha, el viento, jedam, enigman, Noc17, Hazentla, J.Švihovský, vánek, Jana M., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)