Polechtalo na jazyku chutí
perlového náhrdelníku
cosi nepostižitelného
záblesk chvíle
cíle vteřin se vznesly
a začaly kroužit
kolem napjaté tětivy
s mazlivostí kotěte se chvěla
v šípovém obdivu
a příchozí laň oslovil..osud
21.12.2010 19:56:00 | Mbonita
Stála
V odraze očí
za zády
Na tětivu hrála
ve světle loučí
tiché balady
gotické struny
Šíp v neútočné poloze
magické runy
V mašloví svázaná
rockové štekly na noze
Větrně česaná
Klidná i rozechvělá
Vědomí
vprostřed čela
A v toulci zápletku
I slova
k nalezení
A všechny ty
obyčejné symptomy
které má v majetku
netouží schovat
Jen trošičku se mění
S úsměvem odkrytým
hranice nepevné
začíná adorovat
bublinky p-l-o-p
p-l-o-p
loká do jedné…
21.12.2010 15:08:00 | šuměnka