Vůl
hledá umělecky založeného mladíka
co svými prsty hvězdy z nebe vytýká
hledá jen speciálního jedince
co lehá v postely, převlečen za prince
jenže její prince je zrůda
a ona noční můra
když ty dva si lehnou k sobě
vypadají jak dvě mrtvoly v hrobě
jí chybí srdce, jemu smysl pro legraci
a ruku v ruce nesnáší svou generaci
a on je vůl
že jí líbá nohy
když mu do ran
sype sůl
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Petbab, Elenril, Jiná, synanceia, Romana Šamanka Ladyloba, prync
Komentáře (1)
Komentujících (1)