Vianočné..
Vianočné nebo nie je ako iné
ticho si spieva
uprostred neho súhvezdia nehybné
rozochvel prievan
v mrazivom vzduchu celá sa trbliece
hviezd šperkovnica
kto s hviezdnym prachom vyprášil koberce?
z tmy lietavica
dnes nám nezhasne, púšťa z hracej skrinky
koledy dávne
anjelských zvonkov hlahol cingi lingi
z diaľky doľahne
vianočné nebo nie je ako iné
kto s ním si spieva
toho hlas s piesňou Tichej noci splynie
laďme.. už sa stmieva
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, modrá..., labuť, Lota, slnečnica, Mbonita, Květka Š., Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)