Padají letadla?
Anotace: nevim, jestli je to basen ci cokoli jineho...
Padají letadla,
tak jako hvězdy
na nočním nebi?
Když prolétnou
nad tvojí hlavou,
ty slyšíš
tlukot svého srdce,
zvoní ti v těle...
Ty víš,
co je to za pocit.
A já ti věřím,
i když ti ostatní už ne.
Vždyť tvé letadlo nespadne...
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, Radek.oslov.Šafárik, Kapka
Komentáře (0)