První dvě sloky mají spád, zajímavou úsečnost, jasnou vypovídací schopnost.
Ve třetí sloce působí krkolomě její závěr:
-vyrovná se pouze stěží s tím, co provedla- je to najednou moc dlohé, víc slov něž je třeba ke sdělení. Asi by to chtělo rozsekat.
PS, to co píšu je jen názor laika, vůbec se na to nevaž. Taky tím nechci říct, že bys psal(a) blbě. Naopak.
Přeju ti hodně inspirace a piš a piš a piš ...
18.10.2011 10:48:00 | René Vulkán