Kouzlo Vánoc
Anotace: Krásné Vánoce všem!
Padá sníh a vločky zlaté
dopadají před Tvůj práh.
Čas Vánoc Ti připomíná,
že máš Lásku na dosah.
Otevři jí svoje srdce,
prožívej s ní každý den.
Byla, je a bude přece,
vždyť Kristus je dnes narozen.
Přečteno 480x
Tipy 17
Poslední tipující: Helena Lovecká, la loba, Psavec, Antares, Jiná, danav, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)