V osadě zlomených květů
Anotace: S únavou,ale úsměvem na rtu
V osadě zlomených květů
Zatoulal se splín únavy
Srdce je ušité namíru z meďi
Úsměvy mrazí a ozvěny jsou černé
Jiskření safíru odhání pokřivené věty
Ručně balené otisky uvnitř bublin
Čerstvý vzduch co si rád hraje
Míchá karty jako život
Starorůžový odstín na kousku retu
V nekonečnu krajek a vanilkového kouře
Z barevné kolekce přichází tichý dotek
Houpe ji v kapse
Ztrácí písmena a směje se
Sobí(mu) svetru v kousku nostalgie
Postává v rohu
Ale neztrácí se,naslouchá...
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)