hlad
Škrundalo a povídalo,
z hladového bříška.
Těšilo se na snídani,
jako děti na ježíška.
Proč škrundá mi v bříšku,
kdo to ví?
Bříško nám to napoví.
Je li bříško hladové,
vždycky bude takové.
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)