vločka
Studené a s noblesou
padají vločky na zem
třpytící až k nebesům
vytváří pocit že jsi blázen.
třpyt jako drahocena perla
pocit štěstí na tváři
důkaz?že ti oči zazáří.
vločky jak perly ze šňůry utržené
perly jak z mušlí vytažené..
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., aniger, Sladkalu
Komentáře (2)
Komentujících (2)