Dej mi víc
Anotace: abych miloval...
Dej mi víc...čeho?
Co chceš mi říct?
Svého, bezhlavého...
Bez myšlenek, bez trápení
každý tep, co hlavou pálí
moc se ti chci přiblížit
však nevím, zda se spálím
Ukaž rub a ukaž líc
já nemám více tváří
otupěn a nežijíc
svou gilotu srážím
Ostří své já vkládám tobě
do rukou jež nesou žal
leč zarmoucen i v této době
zpívám píseň abych miloval
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Jakule, Antares, James Libustka, CULIKATÁ
Komentáře (0)