NOSTALGICKÁ
Ve všedním smutku
poznám z něhy kýč
bez zármutku
slova jdou si pryč
Nostalgicky znějí hity
mám své návraty
sny někde mlčí
řádky stačí
Proč zvadnou kytky?
z vázy lístky opadnou
jen všechny smutky
vteřiny co tak opadnou
poslouchej píseň dávných dní
vteřinu ale ohlídej
jak krásně zní
tak si jí zazpívej....
Přečteno 263x
Tipy 20
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, s.e.n, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, zenge, Mausi, Mbonita, Květka Š., Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)