..gotická struna..
Stála
V odraze očí
za zády
Na tětivu hrála
ve světle loučí
tiché balady
gotické struny
Šíp v neútočné poloze
magické runy
V mašloví svázaná
rockové štekly na noze
Větrně česaná
Klidná i rozechvělá
Vědomí
vprostřed čela
A v toulci zápletku
I slova
k nalezení
A všechny ty
obyčejné symptomy
které má v majetku
netouží schovat
Jen trošičku se mění
S úsměvem odkrytým
hranice nepevné
začíná adorovat
bublinky p-l-o-p
p-l-o-p
loká do jedné…
Přečteno 412x
Tipy 37
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Mbonita, zelená víla, Kars, Markéta G., mademoiselle secret, Květka Š., Jiná, Špáďa, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)