Anotace: ...:) ...
Já ji v dětství milovala !
Mám ji spojenu se zimou:brzy tma a topení v kamnech,
netěsnící okna,nošení svetrů a teplých ponožek.
Jo, jo, tohle ústřední topení neumí:-)
30.12.2010 18:36:00 | spare
dalo by se toho o ní napsat stohy;
že ačkoli má možná chladné nohy
a dech, co vane do všech koutů světa
tak s horkým srdcem po nebi si létá
a nejen milencům tvář chladí v rozhoření
je neúnavná v nocí i se světlem denním
je v potrhaném hávu mlžně průhledná a snící
a touhy stejné jako ženy má svých zrůžovělých lící...
26.12.2010 21:07:00 | šuměnka