pěkně napsané...v přirozeném toku událostí je ukryta největší síla!:)
23.12.2010 12:16:00 | střelkyně1
šuměnce se nedá konkurovat
jdu někam schovat svou harfu
a sledovat jen zpovzdálí
co¨nohy zatančí
ve víru krásy bez otěží
ach
zas sněží
sněží jiskrně..jen sny..šlápoty..
ST
22.12.2010 15:20:00 | Mbonita
Kam nohy kráčí?
po mlynářských schodech
nebo spíš běží a kdo jim stačí
nahoru dolů / stále dokola
realita zosnovaná v snový běh
příběh se rozeběhl s nimi
sny v realitě, když si zavolá
uprostřed vesmírna a zimy
čas měřen v pohybu
a pohyb hýbe časem
jiskra se nese, tak ji nevybuď
vlas zase bude vlasem
kdo polechtá, a kdo zas zavolá?
A Heartbreak Station stále dokola…
A volnost nad hlavou
I pod nohama
Kam nohy kráčí, kam ho zvou?
Na flétničkové melodrama…
22.12.2010 11:23:00 | šuměnka