Vločky..

Vločky..

Anotace: .. vločky

Koukejte děti
jak vločky tančí
povětřím letí
chloupky beránčí!

Jedna za druhou
sypou se dolů
nebes zásluhou
vzduch víří spolu

tanečkem v bílém
krajkoví z ledu
zkus sečíst - kolik
máš jich v dohledu

Padají k zemi
ukládají se
k dárkům s mašlemi
dárkové mise

jež sněhem míří
na saních k dětem
vločkové chmýří
z balíčků smetem

když noc nadejde
kolem stromečku
náš dům se sejde
z vloček - drobečků

kapka na šňůrce
zlaté se třpytí
z krystalků v ruce
roztálo kvítí

kdy pak se znova
na vločky změní
Vánoc - doslova
součást stěžejní?.. .. .. .. ...
Autor Petbab, 22.12.2010
Přečteno 361x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, PIPSQUEAK, padající do neznáma, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, James Libustka, slnečnica, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jůůů..ta je krásně vločková,krása nasněžená ve slovech ST!

23.12.2010 11:32:00 | xoxoxo

líbí

Moc hezká.

22.12.2010 19:08:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel