Anotace: CHYBA !! o Chybí Anotace
V hlavě rotuje Möbiova páska
tvýho jednostranýho názoru
v prostoru nekonečných rozměrů
a magnetický médium
nosič informací ...
s červeným nosem klauna
tě s úšklebkem mystifikuje
... PRAvdou ...
... která pozbývá platnost
... ... ještě dříve
... ..... než bude ...
vyslovena ...
*
.
22.12.2010 13:20:00 | HarryHH