o zimnej rozprávke
nemo sa pozerať na svet
a pritom povedať toľko veľa
...
s cigaretou v ruke
a punčom v žalúdku
pozerať na ľudí
s odporom
...
vo väzení
(u seba vnútri)
ktoré si zaslúži
prežije
naveľa
...
spí a
deň sa lomí do noci
a opäť začne snívať
o zimnej rozprávke
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Danger, al-pacino, James Libustka, Javavia
Komentáře (3)
Komentujících (3)