Běž o dům dál
Zbavuji se tímto větrných pout,
již nikdy se tím směrem nechci ohlédnout.
Už nikdy se nebudu chtít vrátit zpátky,
chci svou cestou jít a ne žít mezi řádky!
A tak Tě vzývám, prokletá sílo,
dovol mi vykonat, své životní dílo.
Již nechce Tě znát kdo o Tebe stál,
a tak se sbal - běž o dům dál!
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: hatlapatla, Kutinečka, Já sám, Dragita, Charibeja, CULIKATÁ
Komentáře (0)