Anotace: Literáčci, přeji vám všechno nejlepší k Vánocům, hodně zdraví, štěstí, laásky a moc spokojenosti do Nového roku.
Věřím, že Vánoce u Tebe, Vás byly kouzelné... ne jinak temu bylo všade onde.. :o) ST!*** moc hezké.
13.01.2011 09:50:00 | NikitaNikaT.
I tobě přeji
pohádkově kouzelné Vánoce
a do příštího roku
zdraví,štěstí a všechno krásné.
Květa.
22.12.2010 16:31:00 | Květka Š.
Moc pěkná vánoční básnička koukni se na mojí.Taky se mi povedla jako tobě.
22.12.2010 16:17:00 | Česi