Popelková
Anotace: jedna taková vyfantazírovaná
Protančit se zrdcadlovým sálem
tango s Časem
valčík zas se Smrtí,
poklona od Pikové dámy
šaškův pošklebek opětovný.
Desátá odbíjí,
vstříc mlžným duchům
je třeba vyrazit
ukrást milého polární záři
a stopy ve sněhu zamazat barvou
Přečteno 447x
Tipy 17
Poslední tipující: Anjesis, Sladkalu, Lota, komantytapel, Denael, Gabrielle, stravla, PrinceznaHeliovýchbalonků, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)