Utopie
Zkus otevřít oči
a vidět svět
takový jaký je
pak možná pochopíš
proč přestala jsem se smát
snad úsměv
někdy vrátí se mi zpět
prozatím marně však hledám
zbytky svého štěstí
život je jen utopie
co místo radosti
nás svede na rozcestí
…
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., stravla, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)