Otroci času
Anotace: Je to trochu ujeté, ale myslím že to má něco do sebe.
Sbírka:
De amore et alia
Život volný kdysi býval
a nikdy si času nevšímal
skončil den a začala noc
a nevnímal svět jeho moc.
Pak se začal čas měřit
a lidé začli v něj věřit.
Co však ten čas má být
co nám všem nabíd.
Životy nám ničí
a kráse se příčí
hory i doly skolí
a nikdy nic nepovolí.
Říká nám, že život končí
a na každého jednou skočí
všechno, co je krásné zničí
a všechny nás pomalu ničí.
Jeden den či jedna noc
už je toho na nás moc
postavme se moci času
pozvedněme sílu hlasu
Zničme čas a buďme svobodní
buďme pány našich životů
řekněme si konečně dost
a žijme už jen pro radost.
Radost žít a život milovat
nenechme si někým kralovat
žijeme přeci jenom jednou
a je to chvilka pro nás celou.
Pozvedněme naše hlasy
a nehleďme na časové pásy
čas se měří všude stejně
a drží se nás pořád věrně.
Společně ho zničíme
a sami sobě si za to vděčíme
zničme spolu tuhle zlou sílu
a najděme společnou víru.
Komentáře (0)