Krásné Vánoce
Anotace: A šťastný Nový rok
*-*-*-*
Až bílé vločky,vločky sněhové
budou nám zdobit krajinu,
všechno už bude doma hotové
z kapra si schováme šupinu.
Na Štědrý večer každý čeká
čeká až dorazí český Ježíšek
ve svých saních nic nenechá
pod stromek uloží každý balíček.
Když z okna uvidíš taky anděla
jak se sněhuláka za ruku drží
to uvidíš jak mu radost udělá
když anděla pozveš na večeři.
Vánoční koledy pak si zpíváme
a krásné Vánoce všem přejeme...
*-*-*-*
Přečteno 447x
Tipy 15
Poslední tipující: casla, ilona, Doradan, hašlerka, Mbonita, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (7)
Komentujících (7)