Vánoce
Vánoce jsou krásné svátky,
každý rok se vrací zpátky.
Jsou kouzelné, plné sněhu,
do srdíček vnesou něhu.
Rozsvítí se stromečky,
rozdáme si dárečky.
Dětem září očička,
chtějí vidět Ježíška.
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)