Smělé plány
Tak nějak podléháme
a z věkem podlézáme
své vlastní mosty
žena mně vyčítá
že jsem moc otevřený
někdy až sprostý
V mládí chtěl jsem stavět hrady
ted jsem rád že jsem tady
v houpacím křesle
No a při změnách tlaku
držím se plicních vaků
tvářím se sklesle
Vzpomínám na své plány
prohlížím pohlednice
měst kde jsem nebyl
Po nocích u fotbalu
s pivem a cigaretou
nadávám jaký jsem debil
Jak to Ti"Naši"kazí
jak to zas podělali
zaháním nudu
Na závěr čtyři vodky
večer vyměnit spodky
a vypláchnout hubu!
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Juan Francesco de Faro
Komentáře (2)
Komentujících (2)