Smrt ebenového draka
Anotace: ...vábit tyto tvory mohou pouze lovci...
Ebenový drak
ze vzduchu byl sestřelen
stačil pouhý prak
nebyl nikým oželen
Ebenové svaly
zdatné a slabší
se nikoho neptaly
co je pro ně snažší
Ebenové souhvězdí
na křídlech draka
z posledních sil zaběsní
obřími zuby tlama zacvaká
Umírá obklopen lovci
čekajících na jeho smrt
nářkem posledním zařve nad kopci
ve chvíli, kdy se z měsíce stane tenký srp
A za noci s čtvrtkou měsíce
i když my je nevidíme
umírá draků nejvíce
my ty draky nevábíme...
...vábí je pouze lovci
čtyřnozí vlci půlnoční
co zadáví rádi ovci
oni jsou věru útoční
...a v útoku vždy zvítězí...
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita
Komentáře (0)