stíny jsou zase všude
hlavně vevnitř
moje ruka je strašidelný nástroj
pomněnky šly už dávno spát
a sníh je pokryt odpadem
jedu dvoustovkou a možná to pomáhá
riziko smrti je silný argument
pro život
chápeme zoufalá gesta
a nevhodné situace
ale zavíráme dveře
a klepot přestává
aspoň v naší hlavě
byli jsme nahrazeni silnějšími a o tom se nehádáme.