Don Juan a šedá myš
Anotace: Co se stane, když se sejdou a jsou z nich nejlepší přátelé. Pro M.
Držíš hrnek kafe
ve svých dlaních,
čekáš jen,
až vystydne.
To čekání ti připadá
jako věčnost.
A hodiny tikají.
Bim, bam...
Vyletí kukačka
a zase se schová do budky.
Díváš se na mě,
doufáš, že něco řeknu.
A počasí to vždycky zachrání.
"Je mlha.
A víš, už mi zbývá
jenom den."
Kývneš, zvedneš se z gauče.
A pak,
jako vždycky,
jdeme do kina.
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, la loba, Elenril, James Libustka
Komentáře (3)
Komentujících (3)