Anotace: Včerejší dojmy. Nemá žádnou uměleckou hodnotu, jen... osobní, snad. A nemám to zrovna kam jinam psát.
Umělecké to je, ale až ostatní rozhodnou, zda to je velké, malé či prostřední umění.
23.12.2010 21:35:00 | Zasr. romantik
umělecké..no jak se to vezme,možná to není umělecké,ale mě se to líbí,je to hezky osobní =) a aktuální ve vánočním čase =)
23.12.2010 16:14:00 | Désolé