Šťastné a veselé........
Užijte si svátky klidu,
stresy hoďte za
hlavu.
Věnujte se dárkům,
jídlu.
To náleží vám po
právu.
Kapra klidně zavražděte-
vždycky toužil řízkem
být,
ke stolu si usedněte,
vychutnejte si ten
klid.
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)