Memento
Anotace: Četli jste Memento od Radka Johna?
Hledejte mne tady,
na hromadě sraček
a injekčních stříkaček,
kde chcípu hlady
a čekám, až přijde má dávka.
Oba tu ležíme,
spolu se soužíme -
-mám radši Tebe nebo ji?
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Wor, James Libustka, Sweet KiWi
Komentáře (3)
Komentujících (3)