Anotace: a stejně jako každý rok... přivodily mi deprese...
Vánoce jsou svátky klidu a míru, proč jen tento jediný den? Lidé by se neměli nenávidět, tak jako by měli být vděční za každý den v blízkosti svých přátel, rodiny, lásky...
09.01.2011 14:28:00 | NikitaNikaT.
Kdyby to žití občas člověk neodlehčil, skončil by nejspíš tam, u čeho ty máš vánoce... |;-))
03.01.2011 18:21:00 | Špáďa
Tak já jsem je ve zdraví přežila :-)
Doufám, že tě někdo překvapil a potěšil.
Mě ano.
Tak nechť se ti v tomto roce daří :-)
02.01.2011 23:18:00 | Viktorie Zvalová
Napsalas to upřimně, taky jsem vnímala Vánoce jako takové jen do určité doby, nemá to být honička, ani čas stresů ale čas pohody, lásky, rodinného štěstí a odpočinku, to s tebou souhlasím.
Přeji ti též mnoho splněných přání a věřím že jich máš hodně, tak ať ti to v tom Novém roce 2011 pěkně vychází.
01.01.2011 23:36:00 | carodejka