Hvězdný prach
Anotace: ...zřejmě ukrytý někde v nás...
Chtěla bych..
mít magickou moc
čáry kouzelníků znát,
zavřít oči
a od těla odpoutaná
z hvězd po troškách
jejich prach brát..
žhavým pak zapálit
plamínky vyhaslých duší,
jež bez nich chřadnou,
teplým obejmout ty,
co ve své samotě
v ústraní slábnou,
chladným utlumit žár,
spalující bolavá místa
poraněných srdcí,
mrazivým uvěznit
nenávist, hněv, utrpení
a krutost nemocí.
Chtěla bych
mít magickou moc
a čáry kouzelníků znát..
Proč vlastně?
Vždyť..
v očích máme ukryté plamínky,
v dlaních teplo objetí,
v duších budoucnost,
nejen vzpomínky,
stačí nenechat sny v zajetí,
z úsměvů dokážeme utkat náplast
snad na všechny bolesti,
taky někdy zdárně život ukrást
té černé lady poblíž pelesti..
Máme snad
magickou moc
a čáry kouzelníků
v útrobách?
Možná nám už kdysi dávno
někdo dýchl do vlasů
z dlaní hvězdný prach ...
Přečteno 317x
Tipy 45
Poslední tipující: zvířenka, ni.va, kouzelníček, Monsignore, enigman, fuu, WhiteSkull, jedam, Anjesis, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)