ŠTĚDRÝ DEN
Anotace: Zlín, 24. 12. 2010
I když za oknem mizí první sníh
Radost mezi nás po špičkách tiše vklouzla
Někde uvnitř v sobě slyšíš dětský smích
Vždyt Štědrý den přináší samá kouzla...
Ve světle svíček naslouchej koledám
Všude kolem to krásně voní
A já už jen ze srdce přeju Vám
Ať všechna přání se Vám plní...
Přečteno 587x
Tipy 11
Poslední tipující: Jenda P., dream in emptiness, Isquieasuus, CULIKATÁ, Anne Leyyd, Kapka, Jožin z Moravy
Komentáře (2)
Komentujících (2)