Mým láskám
Anotace: vánoční blues mojí hlavy
Až padne noc
a vánoční ticho
se snese jako vločka,
zapálím vám, moje lásky,
svíčku včelího vosku.
A potom v pokoji
ucítím sladkou vůni
medu
a našeho milování.
Budu pít a možná plakat
A až farář na mši
řekne Amen
a rozezní se zvony,
tou čarodějnou nocí
přijdou vaše stíny a řeknou,
že jsem lump
a že mě milovaly...
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (0)