Krása, co se hroutí
Krása, co se hroutí
Život ti nedá chvíli spát
Zpátky se vrať
A duši, co hledáš…..
Chmury, co řešíš
Vyšli znamení
Naděje přichází
Z podzemí…..
Kaskáda náhod
Kolíčky poskládá
To úporné ticho
V srdci zametá….
Stromy života
Plamínek plápolá
Poslední dynastie
Vymírá….
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Javavia, Květka Š., Zubr
Komentáře (0)