Poslední zápis
Anotace: ....trocha vánočního smutku...
Popíšu deníčku tvou stránku poslední,
bude mi smutno, jinak bych lhal.
Kalamář otevřu a než se rozední
posčítám, co život vzal mi a dal…
…Sečtu své lásky, vejdou se na ruku,
při součtu ztrát nestačí prsty mé,
chtěl bych mít, deníčku, alespoň záruku,
že za svým životem udělám resumé.
Sečtu své přátele, kteří mi zůstali,
bude jich nemnoho, tak jako úspěchů,
tak jako ostatní, začal jsem od nuly,
na nule skončím s posledním z nádechů.
Nechci si stěžovat a propukat tu v pláč
nad tou hrou podivnou, co život hrál,
možná jsem byl jen špatný protihráč,
možná až příliš hrát jsem se bál.
Deníčku na tvojí stránce poslední
pod čarou záporný výsledek zasychá,
tvé desky zaklapnu a než se rozední
dvě rány vystřelím do ticha…
Přečteno 311x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, la loba, Mannon, šuměnka, Iv, TetaKazi, Mbonita, teď už nikdo, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)